Ouder stel fietst door het bos

Werknemerspensioen

Een goede pensioenregeling wordt erg gewaardeerd door uw werknemers! Maar is ook complexe materie. Regel het daarom samen met ons.

Vraag offerte aan

Goed pensioen voor uw werknemers

U bent niet verplicht om uw werknemers een pensioenregeling aan te bieden. Maar met een goede pensioenregeling maakt u uw bedrijf wel extra aantrekkelijk als werkgever! Kies daarom voor een goed pensioen voor uw werknemers samen met Van Steensel Assurantiën, dé pensioenspecialist van Rotterdam en omstreken.

Pensioenadvies: zo maakt u de beste keuze

Goed pensioenadvies is een absolute must: de regelingen rond pensioen zijn immers niet eenvoudig. Van Steensel Assurantiën legt u graag uit welke mogelijkheden er zijn. We kijken naar het budget dat u beschikbaar heeft, welk pensioensysteem het beste past bij uw onderneming en waar u het pensioen het beste kunt onderbrengen. Met ons pensioenadvies komt u tot de beste pensioenregeling voor uw werknemers.

Vragen over het pensioen van uw werknemers?

De praktijk leert dat zowel werkgevers als werknemers veel vragen hebben over hun pensioenregeling. Kan ik eerder met pensioen? Wat gebeurt er bij overlijden? Als pensioenspecialist staat Van Steensel Assurantiën altijd voor u klaar om uw vragen over pensioen te beantwoorden. Bel 010 412 3911 voor een verhelderend gesprek met één van onze pensioenadviseurs.

Vragen over uw werknemerspensioen? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 010 412 3911.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.

Van Steensel Assurantiën

Pr. Pieter Christiaanstraat 61
3066 TB Rotterdam
 

Direct doen