Particulier

Vergeet uw gehoorapparaat niet te verzekeren

Particulier
13-05-2024
De meeste mensen gaat ervan uit dat hun, vaak dure, gehoorapparaten wel meeverzekerd zijn onder hun inboedelverzekering. Maar deze apparaten zijn...

Schade door kitnaden niet (meer) verzekerd

Particulier
13-05-2024

Steeds meer verzekeraars hebben besloten de niet gedekte waterschades expliciet in hun polisvoorwaarden op te nemen.

Wachttijden bij autoschadeherstel

Particulier
13-05-2024
Als u schade heeft dan wil onze schadeafdeling ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer kunt rijden met een prachtig gerepareerde automobiel. Toch...

Hoog water: mensen checken overstromingsrisico

Particulier
13-05-2024
Het is niet alleen zo dat mensen bij een hoge waterstand in de rivieren hun verzekeringstussenpersoon bellen of overstroming wel verzekerd is. Ook...

Kentekenplicht voor bijzondere bromfietsen als Segway en elektrische step

Particulier
13-05-2024

Sinds dit jaar zijn er nieuwe regels voor de toelating van bijzondere bromfietsen. Bijzondere bromfietsen zijn innovatieve, lichte, langzaam rijdende voertuigen.

Onze jaarlijkse kosten vanaf 1 juli bij een offerte voor een schadeverzekering

Particulier
13-05-2024
Als u vanaf juli een nieuwe particuliere schadeverzekering bij ons aanvraagt, vindt u ook de jaarlijkse kosten die wij in rekening brengen om uw...

Duurzaam huis is flink meer waard

Particulier
08-05-2024

Heeft u uw koopwoning onlangs verduurzaamd of gaat u dit binnenkort doen? Dan bespaart u niet alleen op de energiekosten, maar is uw huis ook flink meer waard. Het prijsverschil tussen woningen met een goed en een minder goed energielabel loopt namelijk steeds verder op.

Het schadevrije jaren systeem wordt vernieuwd, wat houdt het in?

Particulier
06-05-2024

Schadeverzekeraars werken aan een nieuw systeem voor het beheren van schadevrije jaren van autoverzekeringen. Dit systeem maakt het eenvoudiger om te bepalen hoe lang u geen schade heeft gereden, wat van belang is voor de hoogte van de premie.

Nieuwe (elektrische) fiets gekocht, denkt u ook hieraan?

Particulier
02-05-2024

Het aantal e-bikes dat wordt gestolen, blijft maar toenemen. Om die stijging een halt toe te roepen, werken fabrikanten, verzekeraars, alarmcentrales en opsporingsdiensten steeds nauwer samen.

Hoe kunt u uzelf beschermen tegen identiteitsfraude?

Particulier
25-04-2024

‘Mag ik uw paspoort even kopiëren?’ De meeste vakantiegangers kennen die vraag wel. Eigenaren van hotels, vakantieparken en campings zijn namelijk wettelijk verplicht om hun gasten te identificeren en te registreren.

Ondanks risico's meer gebruik van smartphones in het verkeer

Particulier
23-04-2024

Steeds meer verkeersdeelnemers gebruiken hun smartphone wel eens als ze onderweg zijn. Terwijl het vermoeden bestaat dat er een verband is tussen het aantal verkeersdoden en het gebruik van mobieltjes in het verkeer.

Huizenprijzen in de lift, toch kansen voor starters

Particulier
22-04-2024

De woningmarkt zit weer stevig in de lift. In het eerste kwartaal van dit jaar zijn er 4% meer huizen verkocht dan in dezelfde periode in 2023. Makelaarsvereniging NVM betwijfelt echter of dit zo blijft. De oorzaak daarvan is het aantal te koop staande woningen.

Pagina's

Van Steensel Assurantiën

Pr. Pieter Christiaanstraat 61
3066 TB Rotterdam
 

Direct doen