de vlaggen van Van Steensel Assurantiën

Wij zijn u van dienst

Van Steensel Assurantiën (Adfiz-lid) heeft een lange historie en is al 60 jaar actief in verzekeringen. Binnen dezelfde groep werkt het volmachtbedrijf Van Steensel Assuradeuren B.V (NVGA-lid). Hierin maakt Van Steensel haar “eigen” verzekeringsproducten.

Het huidige Van Steensel Assurantiën is een bedrijf, waarin de mensen zich met recht in de geest van de oprichter "Rotterdammers met opgestroopte mouwen" mogen noemen. De Rotterdamse vechtersmentaliteit is bij alle medewerkers terug te vinden. Hiermee slepen zij in de regel het beste voor de klant uit het vuur, zowel bij het sluiten van een verzekering als bij het verhalen of behandelen van een schade. Er is altijd een drang geweest om de mensen zo goed mogelijk op te leiden. Daardoor is de vakkennis op een dusdanig niveau, dat dit bedrijf zowel de kleine ondernemer, de particulier, als de grote ondernemer op een zeer gedegen manier kan helpen op het gebied van verzekeringsproducten. Nu en in de toekomst.

De ondernemingsverzekeringen zijn bij Van Steensel Assurantiën gekoppeld aan een zeer uitgebreid servicepakket. Ons paradepaardje, het "risico rapport", laat zowel nieuwe als bestaande onderneming-klanten feilloos zien hoe hun verzekeringspakket er voor staat en maakt . Met dit risico rapport mogen wij onze ondernemersverzekeringen onze specialiteit noemen.

Ook heeft ons jaarlijks "krantje" Assurantie Plus de in deze tijd zo belangrijke informatiefunctie, zowel voor de particulier als de ondernemer.

De drang om altijd op een verantwoorde manier te verbeteren, heeft er voor gezorgd dat wij sinds 1998 ISO-9001 gecertificeerd zijn. Sinds 2008 zijn wij aangesloten bij MVO Nederland. Het helpt ons in ons streven de klant een constant hoge kwaliteit te kunnen bieden.

De organisatie is niet door aandelenbelang of andere financiële arrangementen verbonden met een verzekeraar en daardoor op alle fronten onafhankelijk.

Van Steensel Assurantiën

Pr. Pieter Christiaanstraat 61
3066 TB Rotterdam
 

Direct doen