de vlaggen van Van Steensel Assurantiën

Wie zijn u van dienst

Onze "Rotterdammers met opgestroopte mouwen"

Arda Grootendorst

Functie
 • Senior Schadebeheer
Telefoon
010 447 94 62

Al sinds juni 2008 werkt Arda bij Van Steensel Assurantiën. Zij is een van de vaste contactpersonen op de afdeling schade. Collega’s kunnen op Arda bouwen. In haar vrije tijd gaat zij graag met haar zonen leuke dingen ondernemen.

Bianca de Breij

Functie
 • Relatiebeheerder Bedrijven
Telefoon
010 447 94 79

Met de overname van RiSCON, Risico Consultants, in januari 2017, is Bianca de Breij bij ons komen werken op de afdeling Bedrijven. Met haar kennis en ruime ervaring op verzekerings-/risicogebied is de afdeling Bedrijven een 'mouwenopstropert' rijker en zal zij voor de relaties van RiSCON het aanspreekpunt blijven.
Naast haar werk en gezin is Bianca een sportieveling die niet schuw is van een marathon lopen. Naast jaarlijks in Rotterdam heeft ze marathons gelopen in New York, Brussel, Valencia en Amsterdam. Ook heeft zij de Kustmarathon Zeeland gelopen en 7 maal deelgenomen aan de Roparun.

Bianca van Heijningen

Functie
 • Medewerker leven/hypotheken
Telefoon
010 447 94 88

Vanaf maart 2022 is Bianca in dienst gekomen ter ondersteuning van het team Leven.

In haar vrije tijd gaat ze graag op vakantie en pakt ze geregeld samen met haar man de fiets of de wandelschoenen. Daarnaast heeft ze in het schilderen een leuke hobby gevonden.

Caroline Barayazarra

Functie
 • Teamleider Particulieren
Telefoon
010 447 94 67

Caroline is onze teammanager voor Particulieren en werkt al sinds mei 2005 bij Van Steensel. Op de vraag waarom zij graag bij Van Steensel Assurantiën werkt, antwoordt zij enthousiast dat Van Steensel een fijne flexibele werkgever is en dat zij blij is met haar superleuke collega’s. In haar vrije tijd experimenteert Caroline graag in de keuken waar zij samen met haar man de heerlijkste gerechten maakt voor familie en vrienden. Als dat nog niet genoeg ontspanning oplevert, wandelt Caroline graag (bij voorkeur) langs het water.

Claudia van Dijk

Functie
 • Relatiebeheerder Particulieren
Telefoon
010 447 94 64

In mei 1990 is Claudia bij Van Steensel Assurantiën komen werken. Samen met Jasper, Corrie, Caroline en Mahdieh zorgt zij ervoor dat alle particuliere klanten zo snel mogelijk geholpen worden. Bij Van Steensel voelt het voor haar net als een familie. Waren het vroeger hersenkrakers en een potje schaken die haar ontspanning gaven, tegenwoordig moedigt zij haar zoon aan bij voetbal en haar dochter bij tennis. Daarnaast gaat zij graag gezellig iets drinken met vrienden of collega’s.

Corrie Kruijt

Functie
 • Relatiebeheerder Particulieren
Telefoon
010 447 94 72

Corrie is vanaf juli 1991 in dienst bij Van Steensel Assurantiën. Zij is dan ook een vertrouwde stem aan de telefoon voor onze particuliere klanten en weet uw vragen snel te beantwoorden. De afwisseling in werkzaamheden en het leuke team waarin zij werkt, maakt het werken bij Van Steensel leuk. Buiten werktijd is Corrie ook graag met collega’s op pad en al bijna 31 jaar bevriend met haar collega Claudia. In de zomermaanden is Corrie met haar gezin steevast op het water of bij de watersportvereniging te vinden. Als het vaarseizoen ten einde loopt is het aftellen naar het nieuwe seizoen begonnen en komt gelukkig het skiseizoen eraan.

Christine Mouthaan

Functie
 • Medewerker Boekhouding
Telefoon
010 447 94 73

Onze Christine werkt al sinds maart 1990 bij Van Steensel Assurantiën. Zij woonde praktisch om de hoek en solliciteerde bij Van Steensel. Christine heeft hier haar Assurantie B diploma en praktijkdiploma boekhouden gehaald. In haar vrije tijd gaat zij graag op vakantie met haar man en dochter. Lekker buiten de deur lunchen of dineren mag natuurlijk niet ontbreken.

Daan Beerens

Functie
 • Administratief medewerker
Telefoon
010-4123911
E-mailadres

In oktober 2023 is Daan Beerens gestart binnen ons team. Vol enthousiasme heeft hij zijn werkzaamheden als administratief medewerker opgepakt en hij voelt zich als een vis in het water bij Van Steensel Assurantiën.

Daan Beerens is een geboren en getogen Rotterdammer en kan zich daarom goed vinden in de lijfspreuk van Van Steensel Assurantiën. Zijn ambitie is om later adviseur te worden.

Naast werk is Daan op de hockeyvelden van OMHC in Nesselande als zowel speler van het eerste, als trainer van jeugdteams en keepers. Hij gaat in de weekenden graag met vrienden op pad. Dit drukke leven kost veel energie en daarom rust hij in de zomerstop graag uit op zijn favoriete eiland Curaçao.  

Dennis Meder

Functie
 • Teamleider Schade
Telefoon
010 447 94 69

Dennis is al sinds januari 2000 bij Van Steensel werkzaam. Eerst als allround medewerker, later werd dat teamleider Schade. Samen met Arda en Peter zorgt hij ervoor dat de schades snel en accuraat afgehandeld worden. Deze trotse vader van twee dochters kijkt graag naar voetbal, liefst met een biertje, en natuurlijk naar Feyenoord. Voor het actievere werk kun je hem op de tennisbaan vinden of wandelt hij met de hond een rondje.

Dominique Slingerland

Functie
 • Managementassistent / Kwaliteitsmanager
Telefoon
010 447 94 78

Dominique Slingerland is als stagiaire HBO officemanagement bij ons binnengekomen. In haar eerste stageperiode heeft zij meegeholpen aan de opbouw van ons nieuwe handboek procedures voor Volmacht en ISO:9001 en heeft zij de digitalisering van onze verlofkaarten ingevoerd. In haar tweede stageperiode heeft zij onderzocht of, en zo ja, hoe wij ons Risicorapport verder kunnen verbeteren. Dominique is een echte 'mouwenopstropert' en wilde dan ook graag bij ons blijven. Sinds 2017 is zij het team van Van Steensel komen versterken. Tot voor kort als vast teamlid op de Afdeling Particulieren. Sinds kort werkt zij als managementondersteuning. In haar vrije tijd gaat zij graag een rondje lopen met haar honden.

Hélène Spee-Goudswaard

Functie
 • Schadebehandelaar
Telefoon
010-4479463
E-mailadres

Begin december 2023 is Hélène Spee-Goudswaard gestart op onze afdeling Schade. Zij is als schadebehandelaar Peter Dane en Dennis Meder gaan assisteren. 

Naast haar carrière is Hélène een fanatieke wandelaar met hond Olaf. Heel wat kilometers heeft ze in de benen. Tevens is zij een echte boekenwurm en kijkt ze graag naar Scandinavische crimi’s. En als ze dan nog tijd overhoudt maakt ze ook nog kleding voor de kleinkinderen.

Hélène houdt van koffie verkeerd, op vakantie gaan naar Portugal, theaterbezoek samen met haar man en/of vrienden met als doel een heerlijk avondje lachen.

Jasper Leentvaar

Functie
 • Relatiebeheerder Particulieren
Telefoon
010 447 94 87

Vanaf december 2008 werkt Jasper op de afdeling Particulieren. In dit team van dames, zorgt Jasper voor de mannelijke touch. Deze vader van twee dochters speelt graag een potje voetbal. 

Jennifer den Oudsten

Functie
 • Relatiebeheerder Bedrijven
Telefoon
010 447 94 77

Mei 2002 kwam Jennifer bij Van Steensel Assurantiën in dienst. Tot voor kort vast teamlid op de afdeling Particulieren, sinds 2015 versterkt zij afdeling Bedrijven. In haar vrije tijd loopt ze regelmatig een rondje hard. Met haar man en twee zonen gaat ze graag op vakantie en binden ze regelmatig de lange latten onder. Ook zijn ze graag op het water te vinden in hun sloepje.

Kees van Steensel

Functie
 • Directeur
Telefoon
010 412 39 11
E-mailadres

Kees is het echte voorbeeld van een Rotterdammer met opgestroopte mouwen. De klant is het middelpunt van onze dienstverlening. Dat je daar gemotiveerde medewerkers voor nodig hebt, weet Kees al lang. Hij geeft zijn team dan ook graag de ruimte om zich te ontwikkelen en verder te blijven leren. Daarnaast organiseert Kees graag iets extra’s om het wij-gevoel te versterken. Als fervent sporter kan Kees niet stilzitten. Vroeger zeilde hij op hoog niveau, maar heeft dat inmiddels ingeruild voor wielrennen. Hij heeft dan ook met succes de Mont Ventoux en Stelvio beklommen. Wordt het te koud voor de fiets, dan ruilt hij zijn fiets in voor een paar noren. Zo heeft hij al eens de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee geschaatst.

Mahdieh Akhavan Rahnama

Functie
 • Acceptant Particulieren
Telefoon
010 447 94 83
E-mailadres

Sinds 1 september 2020 versterkt Mahdieh het team van de afdeling Particulieren. Zij voelt zich bij Van Steensel op haar gemak. Naast haar werk is ze fulltime moeder van haar dochter van 7 en haar zoontje van 1 jaar.  In de vrije tijd die zij overhoudt, staat ze graag samen met haar dochtertje in de keuken om taarten en koekjes te bakken.

Mieke Bolte

Functie
 • Medewerker Algemene Zaken
Telefoon
010 412 39 11
E-mailadres

Mieke is al 30 jaar steun en toeverlaat voor iedereen bij Van Steensel Assurantiën. De telefoon aannemen, klanten ontvangen, betalingen verzorgen, post verwerken, alles verzorgt zij tot in de puntjes. Thuis past deze oma graag op haar twee kleinzonen wat weer voor de mooiste verhalen aan tafel zorgt.

Miranda Verweij

Functie
 • Relatiebeheerder Bedrijven
Telefoon
010 447 94 76
E-mailadres

Sinds mei 2001 werkt Miranda al bij Van Steensel Assurantiën op de afdeling Bedrijven. Met haar jarenlange kennis en enthousiasme informeert en adviseert zij onze zakelijke klanten en stelt zij de risicorapporten op. Miranda is daarnaast onze steun en toeverlaat op het gebied van ANVA en diverse projecten. Chillen op het water met haar boot en bootvrienden doet zij graag in haar vrije tijd alsmede wekelijks een sportief rondje bootcamp. Verder komt zij elke dag sportief op de fiets naar de zaak en wandelt zij graag.

Nadirah Nabibaks

Functie
 • Medewerker Boekhouding
Afdeling:
Boekhouding
Telefoon
010 447 94 66

Sinds juli 2020 is Nadirah bij ons aan de slag. Zij zocht een uitdagende functie waarin zij kan groeien. Ze blijft zich graag ontwikkelen en vindt het fijn dat ze een organisatie heeft gevonden die medewerkers stimuleert te blijven ontwikkelen. En wij zijn blij dat wij haar gevonden hebben! Ze pakt de zaken snel op en denkt goed met ons mee. Naast haar werk is zij full time mommy van twee lieve zoontjes van één en zes jaar, maar soms wel twee deugnietjes. In de tijd die zij daarnaast overhoudt, gaat ze graag een stukje fietsen of met een lekkere reep chocolade een filmpje kijken. 

Peter Dane

Functie
 • Senior Schadebehandelaar
Telefoon
010 447 94 71
E-mailadres

Peter is altijd in voor een gezellig praatje, een grap en een grol. Vanaf september 2006 is hij één van de vaste contactpersonen als het om uw schade gaat. Daarnaast is Peter onze vraagbaak waar het gaat om IT-gerelateerde vragen. We mogen niet vergeten dat Peter ook onze huisfotograaf is! Ook de foto’s op onze website zijn door hem gemaakt. Als hij de vrije keuze heeft dan maakt hij graag foto’s van gebouwen bij voorkeur in het Rotterdamse, maar ook ver weg. Als hij klaar is met fotograferen, komt hij graag tot rust met een lekkere whisky.

Peter Schoneveld

Functie
 • Relatiebeheerder Leven
Telefoon
010 447 94 86

Vanaf juli 2009 is Peter het vaste aanspreekpunt als het gaat om verzekeringen op het gebied van leven en pensioenen en op het gebied van hypotheken. Hij denkt graag met onze klanten mee in het maken van de juiste keuze. In zijn vrije tijd geniet Peter van zijn (klein)kinderen en doet hij af en toe nog eens wat sportiefs, zoals hardlopen en/of fietsen.

Sander van den Berg

Functie
 • Teamleider Boekhouding
Telefoon
010 447 94 74

Sander is al sinds april 2000 werkzaam bij Van Steensel Assurantiën. Als Teamleider Boekhouding zit hij bovenop de cijfers. Op elk gewenst moment geeft hij antwoord als het gaat om bijvoorbeeld de omzet, kosten, rendement en liquiditeit. Bovendien maakt Sander jaarlijks de begroting en zorgt ervoor dat wij niet uit de pas gaan lopen. Deze trotse vader is gek op wielrennen. Dan zit hij bij Van Steensel wel goed. Daarnaast is deze Feyenoord-fan regelmatig rond het voetbalveld te vinden als zijn zonen moeten voetballen. 

Thomas van Nieuwkasteele

Functie
 • Adjunct Directeur
Telefoon
010 447 94 65

Oktober 2005 trad Thomas in dienst bij Van Steensel Assurantiën. Al snel werd hij teamleider van de afdeling Bedrijven. Al op jonge leeftijd had hij veel diploma’s op het gebied van assurantiën. Hij is gecertificeerd RAiA-adviseur. Thomas heeft uiteenlopende interesses zoals schilderen en het spelen van bordspellen. Verder is hij zeer geïnteresseerd in geschiedenis.

Tim de Jager

Functie
 • Relatiebeheerder Bedrijven
Telefoon
010 447 94 82
E-mailadres

Sinds april 2008 werkt Tim op onze bedrijven afdeling. Met zijn gedegen kennis en enthousiasme informeert en adviseert hij onze zakelijke klanten en stelt hij de risicorapporten op. Tim vindt het fijn dat hij de kans krijgt zich te ontwikkelen, opleidingen te volgen en hij veel vrijheid heeft bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden. Tim duikt niet alleen in het diepe voor onze klanten. Samen met zijn vriendin reist Tim graag naar mooie bestemmingen ver weg en dichtbij, waar hij de onderwaterwereld graag van dichtbij bekijkt. Daarnaast houdt Tim van voetballen en hardlopen en avontuurlijke sporten.

Wendy

Functie
 • Acceptant Particulieren
Telefoon
010 447 94 68
E-mailadres

Sinds september 2022 is Wendy werkzaam op onze particuliere afdeling. Door de leuke collega’s vindt zij het leuk om bij Van Steensel te werken. In haar vrije tijd vindt zij het leuk om in de keuken te staan en iets met haar vrienden te ondernemen

Van Steensel Assurantiën

Pr. Pieter Christiaanstraat 61
3066 TB Rotterdam
 

Direct doen