Financieel advies

Financieel advies waar u echt beter van wordt

Stuwende kracht van uw bedrijf

Als ondernemer bent u de stuwende kracht van uw bedrijf. U bedenkt plannen, volgt uw koers, motiveert medewerkers, overtuigt klanten en onderhandelt met leveranciers. Uiteraard treft u alle maatregelen die nodig zijn om alles op rolletjes te laten verlopen. Waarschijnlijk bent u dag in dag uit met uw bedrijf bezig.

Hoe is het gesteld met uw persoonlijk situatie?

Heeft u voor u privé alles net zo goed geregeld als voor uw bedrijf? Wat gebeurt er als u plotseling ziek wordt of arbeidsongeschikt? Hoe blijft uw gezin achter als u onverhoopt komt te overlijden? En is uw pensioen optimaal geregeld? Ook de financiële basis van uw privé-leven moet goed in elkaar zitten en verdient uw volle aandacht.

Ons financieel advies richt zich op u als ondernemer. Dat wil zeggen: wij kijken naar uw zakelijke belangen maar ook naar uw privésituatie. Want het één staat immers niet los van het ander. Wie een solide financiële toekomst wil, kiest voor financieel advies van Van Steensel Assurantiën.

Vraag advies

Financieel advies maakt risico’s inzichtelijk

Met ons financieel advies krijgt u inzicht in de risico's die u loopt en wat de mogelijke gevolgen daarvan zijn. Stel dat een afnemer u aansprakelijk stelt voor verkeerd advies of een ondeugdelijk product. Dan kunt u voor hoge kosten komen te staan. En wat als u onverhoopt arbeidsongeschikt wordt? Het zijn allemaal zaken die mogelijk grote (financiële) consequenties hebben voor u, uw onderneming en uw partner en/of gezin.

In ons financieel advies denken wij vervolgens vooral in oplossingen:

  • Hoe regelt u uw pensioen optimaal?
  • Hoe beschermt u zich tegen schadeclaims?
  • Hoe verzekert u zich van goede rechtsbijstand?
  • Hoe zorgt u voor inkomen bij arbeidsongeschiktheid?
  • Hoe zijn uw financiën geregeld bij overlijden?

Financieel advies is altijd winst!

Wat kunt en wilt u verzekeren en welke risico’s kunt u eventueel zelf dragen? Wij bieden u een compleet pakket aan mogelijkheden. Met financieel advies van Van Steensel Assurantiën werkt u aan meer vermogen en meer zekerheden. En dat zo fiscaal aantrekkelijk mogelijk zodat u niet teveel belasting betaalt. Dat maakt ons financieel advies tot een investering die echt iets oplevert.

Maak nu een afspraak voor financieel advies

Bent u toe aan financieel advies waar u echt beter van wordt? Neem dan contact met ons op. Bel 010 412 3911 en maak een afspraak met onze financieel adviseur.

Maak een afspraak

Van Steensel Assurantiën

Pr. Pieter Christiaanstraat 61
3066 TB Rotterdam
 

Direct doen