Van Steensel Assurantiën wint de VVP Advies Award 2023 in de categorie duurzaamheid

Onlangs heeft Kees van Steensel, eigenaar van Van Steensel Assurantiën, de VVP Advies Award ontvangen uit handen van jurylid Edwin Bosma.

Nieuws
Datum: 12-07-2023

Ieder jaar wordt door een groep van 36 spotters 200 excellente advieskantoren genomineerd voor de prestigieuze VVP Advies Award. Wij zijn trots te mogen zeggen dat wij de winnaar zijn geworden!

Van Steensel Assurantiën in Rotterdam is een assurantieadvieskantoor met de derde generatie aan het hoofd. Al meer dan 15 jaar zijn wij actief met het thema duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij zijn sinds 2008 aangesloten bij MVO Nederland, founder en lid van het bestuur van INSVER, lid van de commissie Duurzaamheid binnen Adfiz en aangesloten als lid bij de Green Business Club Alexander.

Het team van Van Steensel wint de VVP Advies Award 2023 in de categorie duurzaamheid

Duurzaamheid en VVP Advies Award

Binnen ons bedrijf gaan we uit van het principe ‘people, planet, profit’. Duurzaamheid is verweven in het beleid van Van Steensel Assurantiën. Dit uit zich in de omgang met klanten en de medewerkers. Ons team is heel bewust bezig om de footprint zoveel mogelijk te verkleinen. Dat betekent dat verzekeringen worden ondergebracht bij duurzame verzekeraars en het energieverbruik binnen en buiten het kantoor zoveel mogelijk wordt gereduceerd.

Uit het juryrapport

De jury van de VVP Advies Award vindt de manier waarop Van Steensel Assurantiën heel bewust al jarenlang bezig is met thema duurzaamheid een voorbeeld voor de verzekeringssector. Een terechte winnaar dus.

Over de VVP Advies Award

Om de maatschappelijke meerwaarde van onafhankelijk financieel advies te onderstrepen, heeft VVP samen met het VVP Ondernemerspanel het initiatief genomen voor de Advies Award, een jaarlijkse prijs voor kantoren met dé A(dvies)-Factor.

De winnaars zijn in diverse categorieën onderverdeeld: Particulier Advies, Zakelijk Advies, Hypotheek Advies, Pensioen Advies, Duurzaamheid en Nichemarkt.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Van Steensel Assurantiën

Pr. Pieter Christiaanstraat 61
3066 TB Rotterdam
 

Direct doen