Wie zijn u van dienst

Onze "Rotterdammers met opgestroopte mouwen"


Functie
Senior Schadebeheer
Telefoon 
010-4479462
Informatie
Al sinds juni 2008 werkt Arda bij Van Steensel Assurantiën. Zij is een van de vaste contactpersonen op de afdeling schade. Collega’s kunnen op Arda bouwen. In haar vrije tijd gaat zij graag met haar zonen leuke dingen ondernemen.
Functie
Relatiebeheerder Bedrijven
Telefoon 
010-4479479
Informatie
Met de overname van RiSCON, Risico Consultants, in januari 2017, is Bianca de Breij bij ons komen werken op de afdeling Bedrijven. Met haar kennis en ruime ervaring op verzekerings-/risicogebied is de afdeling Bedrijven een 'mouwenopstropert' rijker en zal zij voor de relaties van RiSCON het aanspreekpunt blijven.
Naast haar werk en gezin is Bianca een sportieveling die niet schuw is van een marathon lopen. Naast jaarlijks in Rotterdam heeft ze marathons gelopen in New York, Brussel, Valencia en Amsterdam. Ook heeft zij de Kustmarathon Zeeland gelopen en 7 maal deelgenomen aan de Roparun.
Functie
Teamleider Particulieren
Telefoon 
010-4479467
Informatie
Caroline is onze teammanager voor Particulieren en werkt al sinds mei 2005 bij Van Steensel. Op de vraag waarom zij graag bij Van Steensel Assurantiën werkt, antwoordt zij enthousiast dat Van Steensel een fijne flexibele werkgever is en dat zij blij is met haar superleuke collega’s. In haar vrije tijd experimenteert Caroline graag in de keuken waar zij samen met haar man de heerlijkste gerechten maakt voor familie en vrienden. Als dat nog niet genoeg ontspanning oplevert, wandelt Caroline graag (bij voorkeur) langs het water.
Functie
Relatiebeheerder Particulieren
Telefoon 
010-4479464
Informatie
In mei 1990 is Claudia bij Van Steensel Assurantiën komen werken. Samen met Jasper, Corrie, Caroline en Dominique zorgt zij ervoor dat alle particuliere klanten zo snel mogelijk geholpen worden. Bij Van Steensel voelt het voor haar net als een familie. Waren het vroeger hersenkrakers en een potje schaken die haar ontspanning gaven, tegenwoordig moedigt zij haar zoon aan bij voetbal en haar dochter bij tennis. Daarnaast gaat zij graag gezellig iets drinken met vrienden of collega’s.
Functie
Administratief Medewerkster
Telefoon 
010-4123911
Informatie
Clara is onze duizendpoot met een echte "mouwen opstroop mentaliteit" die vanaf 1990 al verschillende keren bij ons gewerkt heeft. Zij is onze steun en toeverlaat bij het maken van risicorapporten, polissen opmaken en het verwerken van naverrekeningen. Buiten werktijd pakt zij graag met haar man Jan de fiets om lekker uit te waaien. Ook gaat zij graag naar de bioscoop of naar een concert.
Functie
Relatiebeheerder Particulieren
Telefoon 
010-4479472
Informatie
Corrie is vanaf juli 1991 in dienst bij Van Steensel Assurantiën. Zij is dan ook een vertrouwde stem aan de telefoon voor onze particuliere klanten en weet uw vragen snel te beantwoorden. De afwisseling in werkzaamheden en het leuke team waarin zij werkt, maakt het werken bij Van Steensel leuk. Buiten werktijd is Corrie ook graag met collega’s op pad en al bijna 25 jaar bevriend met haar collega Claudia. In de zomermaanden is Corrie met haar gezin steevast op het water of bij de watersportvereniging te vinden. Als het vaarseizoen ten einde loopt is het aftellen naar het nieuwe seizoen begonnen en komt gelukkig het skiseizoen eraan.
Functie
Medewerker Boekhouding
Telefoon 
010-4479473
Informatie
Onze Christine werkt al sinds maart 1990 bij Van Steensel Assurantiën. Zij woonde praktisch om de hoek en solliciteerde bij Van Steensel. Christine heeft hier haar Assurantie B diploma en praktijkdiploma boekhouden gehaald. In haar vrije tijd gaat zij graag op vakantie met haar man en dochter. Lekker buiten de deur lunchen of dineren mag natuurlijk niet ontbreken.
Functie
Teamleider Schade
Telefoon 
010-4479469 of 06-52228713 (noodtelefoon)
Informatie
Dennis is al sinds januari 2000 bij Van Steensel werkzaam. Eerst als allround medewerker, later werd dat teamleider Schade. Samen met Arda en Peter zorgt hij ervoor dat de schades snel en accuraat afgehandeld worden. Deze trotse vader van twee dochters kijkt graag naar voetbal, liefst met een biertje, en natuurlijk naar Feyenoord. Voor het actievere werk kun je hem op de tennisbaan vinden of wandelt hij met de hond een rondje.
Functie
Administratief Medewerkster
Telefoon 
010-4123911
Informatie
Dominique Slingerland is als stagiaire HBO officemanagement bij ons binnengekomen. In haar eerste stageperiode heeft zij meegeholpen aan de opbouw van ons nieuwe handboek procedures voor Volmacht en ISO:9001 en heeft zij de digitalisering van onze verlofkaarten ingevoerd. In haar tweede stageperiode heeft zij onderzocht of, en zo ja, hoe wij ons Risicorapport verder kunnen verbeteren. Dominique is een echte 'mouwenopstropert' en wilde dan ook graag bij ons blijven. Wij zijn blij dat zij vanaf februari 2017 de Afdeling Particulieren administratief versterkt.
Functie
Relatiebeheerder Particulieren
Telefoon 
010-4479487
Informatie
Vanaf december 2008 werkt Jasper op de afdeling Particulieren. In dit team van dames, zorgt Jasper voor de mannelijke touch, bijgestaan door Paul van de buitendienst Particulieren. Deze vader van twee dochters speelt graag een potje voetbal. 
Functie
Relatiebeheerder Bedrijven
Telefoon 
010-4479477
Informatie
Mei 2002 kwam Jennifer bij Van Steensel Assurantiën in dienst. Tot voor kort vast teamlid op de afdeling Particulieren, sinds 2015 versterkt zij afdeling Bedrijven. Samen met collega Miranda loopt zij regelmatig een rondje hard en voor een balletje slaan is zij regelmatig op de tennisbaan te vinden. Met haar gezin gaat Jennifer graag naar de caravan.
Functie
Directeur
Telefoon 
E-mail
Informatie
Kees is het echte voorbeeld van een Rotterdammer met opgestroopte mouwen. De klant is het middelpunt van onze dienstverlening. Dat je daar gemotiveerde medewerkers voor nodig hebt, weet Kees al lang. Hij geeft zijn team dan ook graag de ruimte om zich te ontwikkelen en verder te blijven leren. Daarnaast organiseert Kees graag iets extra’s om het wij-gevoel te versterken. Als fervent sporter kan Kees niet stilzitten. Vroeger zeilde hij op hoog niveau, maar heeft dat inmiddels ingeruild voor wielrennen. Hij heeft dan ook met succes de Mont Ventoux en Stelvio beklommen. Wordt het te koud voor de fiets, dan ruilt hij zijn fiets in voor een paar noren. Zo heeft hij al eens de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee geschaatst.
Functie
Medewerker Algemene Zaken
Telefoon 
Informatie
Mieke is al 30 jaar steun en toeverlaat voor iedereen bij Van Steensel Assurantiën. De telefoon aannemen, klanten ontvangen, betalingen verzorgen, post verwerken, alles verzorgt zij tot in de puntjes. Thuis past deze oma graag op haar twee kleinzonen wat weer voor de mooiste verhalen aan tafel zorgt.
Functie
Relatiebeheerder Bedrijven
Telefoon 
010-4479476
Informatie

Vanaf mei 2001 werkt Miranda bij Van Steensel Assurantiën op de afdeling Bedrijven. Assureren met het Van Steensel Team en het opstellen van risicorapporten is waar zij zich sterk voor maakt. Miranda is daarnaast onze steun en toeverlaat op het gebied van ANVA en Postex. Chillen op het water met haar bootvrienden doet zij graag, maar ook een rondje hardlopen is zij voor te porren. 

Functie
Buitendienst Particulieren
Telefoon 
010-4479463 of 06-21164420
Informatie
Paul is onze buitendienst adviseur voor de particulieren sinds juli 2014. Hij adviseert onze particuliere klanten op het gebied van alle verzekeringen en hypotheken. Ook adviseert hij u over onze serviceplannen waarmee u extra service kunt inkopen op het gebied van advies en hulp bij schade. In zijn vrije tijd is ook Paul vaak op het water te vinden. Niet alleen recreatief, maar Paul vaart regelmatig wedstrijden in Nederland en daarbuiten.
Functie
Senior Schadebehandelaar
Telefoon 
010-4479471
Informatie
Peter is altijd in voor een gezellig praatje, een grap en een grol. Vanaf september 2006 is hij één van de vaste contactpersonen als het om uw schade gaat. Daarnaast is Peter onze vraagbaak waar het gaat om IT-gerelateerde vragen. We mogen niet vergeten dat Peter ook onze huisfotograaf is! Ook de foto’s op onze website zijn door hem gemaakt. Als hij de vrije keuze heeft dan maakt hij graag foto’s van gebouwen bij voorkeur in het Rotterdamse, maar ook ver weg. Als hij klaar is met fotograferen, komt hij graag tot rust met een lekkere whisky.
Functie
Relatiebeheerder Leven
Telefoon 
010-4479486
Informatie
Vanaf juli 2009 is Peter het vaste aanspreekpunt als het gaat om verzekeringen op het gebied van leven en pensioenen en op het gebied van hypotheken. Hij denkt graag met onze klanten mee in het maken van de juiste keuze. In zijn vrije tijd is Peter een echte levensgenieter. Gezellig een terrasje pakken of ergens wat eten met vrienden of familie doet hij graag.
Functie
Senior Accountmanager Bedrijven
Telefoon 
010-4479461 of 06-57769898
Informatie
Robin is in juli 2016 als Senior Accountmanager Bedrijven bij Van Steensel Assurantiën in dienst getreden. Gezamenlijk met het Team Bedrijven zal hij met zijn kennis en ervaring de zakelijke klanten voorzien van gedegen advies. Robin heeft sinds 1998 ervaring in de verzekeringswereld waarvan veel ervaring in het verzekeren binnen de transportbranche.

In zijn vrije tijd ontdekt Robin graag de wereld door het maken van mooie reizen. Daarnaast is hij regelmatig te vinden met zijn camera in zijn hand. Robin draagt de Roparun een warm hart toe. Hij is al meerdere keren als fotograaf mee geweest met de Roparun.
Functie
Teamleider Boekhouding
Telefoon 
010-4479474
Informatie
Sander is al sinds april 2000 werkzaam bij Van Steensel Assurantiën. Als Teamleider Boekhouding zit hij bovenop de cijfers. Op elk gewenst moment geeft hij antwoord als het gaat om bijvoorbeeld de omzet, kosten, rendement en liquiditeit. Bovendien maakt Sander jaarlijks de begroting en zorgt ervoor dat wij niet uit de pas gaan lopen. Deze trotse vader is gek op wielrennen. Dan zit hij bij Van Steensel wel goed. Daarnaast is deze Feyenoord-fan regelmatig rond het voetbalveld te vinden als zijn zonen moeten voetballen. 
Functie
Adjunct Directeur
Telefoon 
010-4479465
Informatie
Oktober 2005 trad Thomas in dienst bij Van Steensel Assurantiën. Al snel werd hij teamleider van de afdeling Bedrijven. Al op jonge leeftijd had hij veel diploma’s op het gebied van assurantiën. Hij is gecertificeerd RAiA-adviseur. Thomas heeft uiteenlopende interesses zoals schilderen en het spelen van bordspellen. Verder is hij zeer geïnteresseerd in geschiedenis.
Functie
Relatiebeheerder Bedrijven
Telefoon 
010-4479482 of 06-46548132
Informatie
Sinds april 2008 werkt Tim op onze bedrijven afdeling. Met zijn gedegen kennis en enthousiasme informeert en adviseert hij onze zakelijke klanten en stelt hij de risicorapporten op. Tim vindt het fijn dat hij de kans krijgt zich te ontwikkelen, opleidingen te volgen en hij veel vrijheid heeft bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden. Tim duikt niet alleen in het diepe voor onze klanten. Samen met zijn vriendin reist Tim graag naar mooie bestemmingen ver weg en dichtbij, waar hij de onderwaterwereld graag van dichtbij bekijkt. Daarnaast houdt Tim van voetballen en hardlopen en avontuurlijke sporten.
Functie
Managementassistent / Kwaliteitsmanager
Telefoon 
010-4479468
Informatie
In 2015 is Vanessa het team van Van Steensel Assurantiën komen versterken als managementondersteuning. Zij ondersteunt het management op het gebied van personeelszaken, kwaliteitszorg waaronder het begeleiden van audits en het bijhouden van het kwailteitshandboek, organiseren van evenementen en nog veel meer. Bij van Steensel werken voelt voor haar als een warme deken. Haar creatieve kant komt tot uiting in het schilderen en tekenen wat zij in haar vrije tijd graag doet. Door weer en wind, maar liefst met een zonnetje, struint zij graag met haar teckel over het strand of door de bossen en weilanden.
Ons kantoor
Pr. Pieter Christiaanstraat 61
3066 TB Rotterdam

Tel.  010 - 412 3911

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur

Contactformulier

Onze website plaatst geen tracking cookies. Geïntegreerde (social) media als Facebook, YouTube of AddThis kunnen bij gebruik ervan dat wel doen.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website op uw apparaat (computer, tablet of mobiele telefoon) wordt geplaatst.

Hoe wij cookies gebruiken

Wij plaatsen uitsluitend functionele cookies voor een optimale werking van de website. Bij uw volgende bezoek worden de cookies gebruikt om u te herkennen en dat maakt een volgend bezoek aan onze website gemakkelijker.

Cookies van derden

Bij de cookies die via onze website worden geplaatst, kunnen cookies van andere partijen zitten. Deze cookies meten bijvoorbeeld het gebruik van onze website. Deze zogenaamde statistische cookies geven ons inzichten waarmee wij onze website vervolgens verder kunnen optimaliseren om zo de gebruikerservaring van bezoekers te verbeteren. Deze inzichten gebruiken wij uitsluitend ten behoeve van onszelf en er worden geen gegevens gedeeld met derden zoals bijvoorbeeld Google.

Verder treft u buttons aan van bijvoorbeeld Addthis, Facebook, Twitter of LinkedIn. Met deze buttons kunt u informatie van onze website delen. Ook is het mogelijk dat er video's van YouTube op onze website staan of applicaties van andere partijen. Hiervoor worden cookies geplaatst vanuit deze (social) media. Wij hebben daar geen invloed op. Wilt u hier meer over weten? Lees dan de privacyverklaringen van deze (social media)kanalen. Daarin staat wat zij met de (persoons)gegevens doen die zij via dit soort cookies verwerken.

Uitschakelen cookies

U kunt het gebruik van cookies uitschakelen. Let erop dat u de instellingen apart voor elke browser en apparaat dat u gebruikt moet aanpassen. Hoe u uw instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Wees u ervan bewust dat als u geen cookies wilt, wij niet meer kunnen garanderen dat onze website helemaal goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de site verloren gaan.

Slotopmerkingen

Wij zullen deze verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regels rondom cookies wijzigen.

Top